Een originele vormgeving

Letterwerken maakt websites op maat en gebruikt daarbij geen vaste templates die vele anderen gebruiken. Dit zorgt voor heel wat creatieve mogelijkheden en weinig beperkingen. Zowat iedere stijl is mogelijk: sober, zakelijk, kleurrijk, romantisch ...  Neem contact op om te zien of jouw idee haalbaar is.

Letterwerken.be

Voor ieder scherm

Steeds meer mensen bezoeken websites via mobiele toestellen. Zeker op een smartphone is niet iedere website even goed leesbaar of doorzoekbaar. Letterwerken maakt daarom een aparte versie voor de telefoon en, indien gewenst, ook voor een tablet. We zorgen ervoor dat alle inhoud vlot leesbaar blijft en alle navigatie gemakkelijk te bedienen is met de vingers.

Vanaf april 2015 past Google zijn zoekalgoritme aan. Websites die aangepast zijn voor mobiele toestellen gaan in de zoekresultaten boven de onaangepaste websites staan!

Wat kost een website?

De kostprijs voor het creëren van een website is variabel. De duurtijd van de bouw is afhankelijk van de omvang van de site, de functionaliteiten die je wenst,  hoeveel je zelf al hebt voorbereid (teksten, foto's, afbeeldingen, grafieken), ...

Neem contact op om je plannen vrijblijvend te bespreken. Je krijgt voor we beginnen een raming van de kosten. Een eerste contact met raming van de kostprijs is steeds gratis.

© 2015 - Letterwerken

Contacteer ons

Meer info op de  desktopversie van onze site!